Afbeelding
Pixabay met dank aan Shirley810

Lente in volle bloei bij lentemarkt RGO College

Algemeen 348 keer gelezen

Vorige week hebben economie leerlingen uit klas 3 van RGO College een markt in de aula van hun school georganiseerd. Vanuit zelf opgerichte ondernemingen verkochten leerlingen daar hun eigen producten. Dat was een groot succes!

Donderdag 25 april is er bij RGO College weer een markt. Dit keer is het een lentemarkt en is de organisatie in handen van leerlingen uit de werkgroep ‘Interact’. Op de lentemarkt is van alles te beleven. Er zijn plantenkraampjes waar de pracht van de lente tot leven komt. Ook zijn er versgebakken cupcakes te proeven die gemaakt zijn door eerste- en tweedeklassers. Er is een boekenkraam met tweedehands boeken en er worden heerlijke hapjes en verfrissende drankjes geserveerd. Van 14.30-18.30 uur staan de deuren van RGO College aan de Koningin Julianaweg 54 in Middelharnis open voor bezoekers. Iedereen is van harte welkom! 

Interact
Sinds 2022 werken RGO College en de Rotary Goeree-Overflakkee samen in Interact. Door een Interactclub op te richten, gaan scholieren samen aan de slag met het opzetten en ondersteunen van maatschappelijke projecten. De leerlingen leren op deze manier besturen en samenwerken. Dit jaar willen de Interacters een groep ouderen steunen door een high tea voor hen te organiseren. Om de middelen hiervoor bij elkaar te krijgen, organiseren zij dit jaar de lentemarkt. Eén van de Interact-leerlingen vertelt daarover: ‘Het is best lastig om alles samen te regelen en te plannen. Maar het is super leuk om te doen! We weten waarom we het doen en dat zorgt ervoor dat we allemaal een stapje harder lopen. We hopen dat veel mensen onze lentemarkt bezoeken!’

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant