Afbeelding

Mooi programma voor achtste Goereese Havenconcert

Actueel 227 keer gelezen

Goedereede. Zaterdag 3 september aanstaande organiseert de Stichting Promotie Kop van Goeree wederom het Goereese Havenconcert. Op een speciaal ponton in de haven van Goedereede zal vanaf 19.30 uur door verschillende artiesten een gevarieerd muziekprogramma ten gehore worden gebracht. Presentatie van deze avond is in handen van Patrick Polie.

Vorig jaar moest het Havenconcert helaas worden afgelast door slechte weersomstandigheden. Spijtig, het was de eerste keer in al die jaren. De organisatie heeft alleen daarom al extra veel zin in het aankomende concert. Er is voor een mooie line-up gezorgd voor deze achtste editie. Vanaf 19.00 uur start het voorprogramma met Jan Bezuijen op het carillon. De Koninklijke Fanfare Apollo onder leiding van Leo Simons levert altijd een prachtige bijdrage aan het Havenconcert, zo ook deze editie. Apollo opent het concert met drie stukken, Arromanches, Lord Tullamore en Czardas.

Het programma wordt vervolgd met Suzanne Jalink, Marlieke Fris en Jennifer Ravestein als de Ukuladies, die dit seizoen ook deelnamen aan het RTL-4 programma Holland's Got Talent. De drie dames begeleiden zichzelf op de ukulele. De Ukuladies spelen vooral liedjes uit de jaren '30 en '40 verpakt in een jasje uit de jaren '50. De ukulele, het viersnarige minigitaartje dat oorspronkelijk van Hawaii komt, is van nature een vrolijk instrument, met hun driestemmige zang erbij is het helemaal af.

De Koninklijke Fanfare Apollo speelt vervolgens verschillende herkenbare melodieën, met medewerking van verschillende solisten, zoals pianiste Nadia Rutkovska en Kobus Prins op de marimba en vibrafoon. Er worden onder andere een Beatles medley, Rum en Coca Cola en een Rob de Nijs medley gespeeld. Kortom, het achtste Goereese Havenconcert wordt een evenement, dat u niet mag missen.

De avond wordt mede mogelijk gemaakt door diverse sponsors, waaronder het Paul van Hessenfonds, Café Goeree, Gasterij 't Sas, Goemaat Glas, Hotel De Gouden Leeuw, Bouw- en Timmerbedrijf Van Huizen, Bloembinderij De Korenbloem, Onze Supermarkt Goedereede, Pluto Rentals, Schuring en Benschop Netwerk Notarissen en VVV Goeree-Overflakkee. Het Havenconcert is kosteloos te bezoeken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant