De Victory Run gaat beslist niet over gebaande paden.
De Victory Run gaat beslist niet over gebaande paden.

Vijfde editie Victory Run staat voor de deur

Op zaterdag 2 juli kan jong en oud zich uitleven in Oude-Tonge. Daar vindt namelijk de vijfde editie plaats van de Victory Run. Dat is een obstakelrun van 5 of 12 kilometer.

Door Sam Fish

De organisatie ligt in handen van Bootcamp Victory Soldiers. Jordi Hotting heeft daarvoor een team van acht mensen om zich heen verzameld. Samen zijn ze al een jaar bezig om deze jubileumeditie plaats te laten vinden. “We zijn blij dat het eindelijk zo ver is,” vertelt Hotting. “Het wordt elk jaar groter en gaver en dat is dit jaar ook het geval. We moeten nog een paar kleine dingen regelen, maar ik ben echt trots op wat we nu al gedaan hebben ervoor. We hebben er heel veel zin in!”

Obstakelrun
Zoals gezegd is de Victory Run een obstakelrun. Er zijn op 2 juli twee startmomenten. Om 10.00 uur start de Familyrun van 5 kilometer. "Daar mag iedereen aan meedoen hoor,” verduidelijkt Jordi. "Ook zonder kinderen, elke leeftijd is welkom. Deze is bijvoorbeeld ook erg leuk als bedrijfsuitje.”

Lees verder op www.ggof.nl.


Daarna start om 13.00 uur de Victory Run van 12 kilometer. "Deze is niet alleen langer, maar ook een stuk pittiger om te doen. Ik raad mensen aan om hier wel echt een beetje voor te trainen. Maar mensen zijn natuurlijk ook altijd welkom om beide runs mee te doen.”
Beide runs starten en eindigen op de parkeerplaats van DBGC in Oude-Tonge. Voor prijzen en inschrijving kun je terecht op de website www.bootcampvictorysoldiers.nl.