Biljarters gevraagd bij wijkcentrum Middelharnis

In het wijkcentrum Middelharnis aan de Doetinchemsestraat 27, bevinden zich 3 biljarts. Op verschillende dagen in de week biedt Stichting ZIJN de mogelijkheid om deze biljarts te gebruiken. Op vrijdagmiddag is er een groep die competitie speelt (spelsoort Libre). De omvang van deze groep is de afgelopen jaren flink teruggelopen. Daarom doen bij deze een oproep om het aantal spelers uit te breiden. In principe staat de competitie open voor iedereen, maar het zal duidelijk zijn dat de nadruk ligt op ouderen/gepensioneerden.
Momenteel bedraagt de contributie € 6,00 per maand (dus dat is 4 wedstrijdmiddagen). Voor dat bedrag worden de biljarts bij gehouden en krijgt u tijdens de pauzes van de wedstrijden koffie of thee en een koekje. Tegen betaling kunt u bier, frisdrank e.d. verkrijgen.
Wanneer u geïnteresseerd bent, kunt u contact opnemen met de competitieleider de heer Bas Gelderblom (telefoon 06-81142948 of e-mail basgelderblom@gmail.com ), of met mevrouw Marja de Jong (telefoon 0187-483366).