Word jij voor één avond een piraat en ga je opzoek naar de schat van Rooie Klaas?  Foto: Sam Fish
Word jij voor één avond een piraat en ga je opzoek naar de schat van Rooie Klaas? Foto: Sam Fish © Sam Fish

Spannende dropping voor het goede doel

De mannen van de Ronde Tafel 118 komen weer met een leuke manier om geld op te halen voor het goede doel. Ze organiseren namelijk een dropping!

Door Sam Fish 

De dropping is volledig in het thema van de piraat Rooie Klaas. Hij kwam vaak op het eiland en heeft hier een schat verloren in de omgeving van Middelharnis en Sommelsdijk. Dat is dan ook precies de missie die je hebt tijdens de dropping. En dat met een route van 5 of 10 kilometer.
Dropping 
Misschien is het fenomeen ‘dropping’ niet bij iedereen even bekend. Bij een dropping wordt je geblinddoekt en in een geblindeerde auto naar een voor jou onbekende locatie gebracht. Daar wordt je afgezet en is het aan jou om de weg terug te vinden. Spannend, maar ook super leuk! Zeker deze editie van de Ronde Tafel 118. Speciaal voor deze dropping hebben de mannen de handen ineen geslagen met het Streekmuseum. Samen zorgen zij ervoor dat je tijdens het evenement echt even in de wereld van Rooie Klaas bent.
Veilig voor iedereen 
De dropping vindt plaats op zaterdag 19 februari en is volledig volgens de coronaregels. Het verzoek is om een mondkapje te dragen in de auto. Verder ligt de verantwoordelijkheid volledig bij de deelnemers zelf om binnen de bubbel een team samen te stellen.

Aanmelden voor de dropping kan van 18 januari tot uiterlijk 17 februari. Dit kan via de website van de Ronde Tafel, dat is www.rt118.nl. Daar kun je zelf een starttijd kiezen én je vindt er nog veel meer informatie over het evenement.