Afbeelding
Shutterstock

Kies jij ook voor een mbo-opleiding op Goeree-Overflakkee?

Ontdek dan de Beroepscampus in Sommelsdijk. Albeda biedt hier aantrekkelijke vervolgopleidingen aan die goed aansluiten op de vmbo-opleidingen binnen de campus en de beroepspraktijk in de regio. 

Er zijn verschillende opleidingen op het gebied van zorg & welzijn, onderwijs, pedagogisch werk en economie & ondernemen. Maurice Giesen, onderwijsleider bij Albeda: ‘Binnen Albeda College Economie & Ondernemen gaat het onder meer om financiële en secretariële beroepen op mbo-niveau 3 en 4. Daarnaast kun je voor de opleiding Sociaal & Pedagogisch Werk terecht als je pedagogisch medewerker of onderwijsassistent wil worden. Ook bieden we de combi-opleiding Kindprofessional aan.’

Start in februari
Soms komt het beter uit om je mbo-opleiding te starten op een ander moment dan in september. Albeda heeft veel opleidingen waar je ook in februari kan starten. Je bent van harte welkom op vrijdag 21 en zaterdag 22 januari 2022 bij de (online) Open dagen. Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws: albeda.nl/opendagen.

Albeda Startcollege biedt op deze locatie verschillende entreeopleidingen en taalopleidingen aan voor anderstaligen. Bedrijven kunnen terecht voor bij- en nascholing van personeel.