Run for Kika

35 KiKa-deelnemers zijn afgereisd naar Valencia voor de laatste Run for KiKa Marathon van dit jaar. Zij liepen ruim 42 kilometer voor Stichting Kinderen Kankervrij.
Samen hebben zij een prachtig bedrag van €213.401,- opgehaald voor onderzoek naar kinderkanker. Zij liepen door Valencia met het start- en finishgebied in de indrukwekkende Ciudad de las Artes y las Ciencias.
35 deelnemers zetten zich in voor KiKa
De deelnemers liepen de marathon voor Stichting Kinderen Kankervrij. Zij hebben hiermee een fantastisch bedrag van €213.401,- opgehaald voor onderzoek naar kinderkanker! Organisator Daphne: 'Wat een ongelooflijk bedrag! De marathon reis was een groot succes en ik ben ontzettend trots op deze KiKa-toppers'".
Strijd tegen kinderkanker
Samen hebben de Run for KiKa Marathon lopers één doel: het genezingspercentage van kinderen met kanker omhoog krijgen. Met de bijdrage van de deelnemers van Run for KiKa Marathon worden onderzoeken naar medicijnen en behandelingen van kinderkanker gefinancierd. In de afgelopen jaren is het genezingspercentage door deze onderzoeken al gestegen van 75% naar 81%. Samen gaan we voor 100% genezingskans!
Ben jij geïnspireerd en wil je ook een verschil maken in de strijd tegen kinderkanker?
Voor meer informatie: www.runforkikamarathon.nl