Afbeelding

Ouderenmiddag De Zwaluw op vrijdag 17 december

Algemeen

Ondanks Corona sluit de Ouderenvereniging Goeree-Overflakkee 2021 af met een Cabareteske conference op anderhalve meter. “Op elkaars lip”. “Als haringen in een ton”. Uitdrukkingen die nu al nostalgische gevoelens oproepen. Dicht op elkaar is uit de tijd, gepaste afstand is het credo van vandaag de dag. Gelukkig zijn gezellige middagen weer mogelijk, in niet al te groot gezelschap en op gepaste afstand naar een voorstelling zitten kijken mag. Dit is net zo leuk als dichterbij, en wees eerlijk, aan een beetje ontspanning zijn we na maanden isolatie wel toe!

Daarom de conference “Zoete Koek” van Jos Thomasse. Een amusant programma met onze Nederlandse taal, uitdrukkingen. Spreekwoorden, gezegden en rare kronkels als onderwerp. De herkomst en het goed of fout gebruiken ervan leidt tot hilarische situaties. Dat lachen en spelen met de Nederlandse taal ook leerzame effecten heeft is mooi meegenomen, net als, we zeiden het al, de ermee samen hangende nostalgie.

Er staat u een amusante middag te wachten. De zaal gaat open om 13.30 uur en de conference start om 14.00 uur. Kosten voor deze middag bedragen slecht € 5,-- voor leden en € 10,-- voor niet-leden te voldoen aan de zaal. Dit is dan inclusief de koffie/thee bij binnenkomst en één gratis consumptiebon. Aanmelden bij Marrie Breeman, 0187-484559 of 06-1305 8237.

Let wel op dat wij u bij de ingang van de zaal vragen uw Corona toegangsbewijs te tonen, wij in de zaal de 1,5 meter afstand aanhouden en het lopen in de zaal tot een minimum zullen beperken. Blijf thuis als u Corona achtige klachten heeft !