Afbeelding

Canticum Novum verplaatst ‘A Christmas Eve’ naar 14.30h

Algemeen

Nu alle theaters om 17:00 gesloten zijn heeft Canticum Novum haar kerstconcert “A Christmas Eve” verplaatst naar de middaguren. Die nieuwe aanvangstijd is nu 14:30 uur, nog steeds op 11 december en ook nog steeds in Muziektheater De Ontmoeting. De deuren gaan open om 14:00 uur. 

Wat kunt u verwachten? Een sfeervolle middag in de aanloop naar Kerstmis. Met een heel afwisselend programma. Denk bijvoorbeeld aan “O, Holy Night” of een kerst-medley waarin diverse bekende kerstliederen verwerkt zijn. Maar ook zal er een Russisch kerstlied klinken. Bezoekers die graag willen meezingen krijgen ook de kans. Een deel van het programma wordt a-capella uitgevoerd, dus zonder instrumentale begeleiding. Een extra uitdaging, maar dit koor kan dat! Een ander deel wordt begeleid door Tim Quak op de vleugel en Gerard Wolfert op de trompet. De muzikale leiding is in deskundige handen van dirigente Annemarie van Bragt. Kortom, genoeg te beleven! Uiteraard worden alle geldende coronavoorschriften strikt opgevolgd. Dus denk vooral aan uw mondkapje, uw QR-code en ID-bewijs. In het theater geldt de anderhalve metermaatregel en een vaste looproute. Er is tijdens het concert geen pauze.

Toegangskaarten: € 10,00. Lokatie: Muziektheater De Ontmoeting, Koninginnelaan 9 te Rozenburg. Kaartverkoop via Emma’s Memory, Emmastraat 18 te Rozenburg. Of reserveren via secretaris.canticumnovum@gmail.com. Voor meer informatie: www.canticumnovum.nl