In de aula van de RGO is het Verenigingsconcert, waar alle onderdelen van Sempre zich aan het publiek zullen presenteren.
In de aula van de RGO is het Verenigingsconcert, waar alle onderdelen van Sempre zich aan het publiek zullen presenteren.

Verenigingsconcert Sempre Crescendo op 20 november

Concerten waren lange tijd niet mogelijk, maar op zaterdag 20 november a.s. kunnen de muzikanten van Sempre Crescendo uit Middelharnis-Sommelsdijk eindelijk weer van zich laten horen! In de aula van de RGO in Middelharnis vindt dan het Verenigingsconcert plaats, waar alle onderdelen van Sempre zich aan het publiek zullen presenteren.

Het opleidingsorkest, Little Sempre, opent de avond. Onder leiding van hun nieuwe dirigent Julian van der Linden zullen zij hun vorderingen laten horen. Daarna is het de beurt aan het fanfareorkest, dat zoals altijd wordt geleid door dirigent Erik Rozendom. Zij hebben een gevarieerd programma ingestudeerd dat wordt geopend met een “Gran Fanfaria” en dat tevens film- en popmuziek, een paso-doble en een fraaie concertmars bevat. Ook zullen enkele ensembles, bestaande uit leden van het orkest, korte optredens verzorgen.

De zaal van de RGO (Koningin Julianaweg 54 in Middelharnis) gaat om 19.00 uur open en het concert begint om 19.30 uur. De toegang is gratis en inclusief een consumptie in de pauze. U dient zich wel vooraf even aan te melden via semprecrescendo@live.nl. 

Voor bezoekers van 18 jaar en ouder zijn tevens een coronatoegangsbewijs (QR-code) en een geldig legitimatiebewijs noodzakelijk.