Afbeelding

Agenda van Inloophuis de Boei Goeree-Overflakkee

Algemeen

Afgelopen dinsdagmiddag 9 november heeft Annette Offereins van Hip Keramiek onze gasten verblijd met een workshop werken met klei. Niet alleen was de opkomst behoorlijk groot maar ook het enthousiasme van zowel Annette als de deelnemers.

Op 23 november aanstaande verzorgen onze gastvrouwen een workshop bloemschikken met een knipoog naar Sinterklaas.

Graag zelf mee te nemen:
Een recht pot van zo’n 20 centimeter hoog en een doorsnee van zo’n 10-12 centimeter (weckpot o.i.d., hoeft niet persé van glas te zijn) Daarnaast een snoeitang en een mesje en voor wie over een tuin beschikt graag wat kleinbladig groen meenemen, niet alleen voor jezelf maar ook voor de overige aanwezigen.

Informatie
De kosten van deze middag komen voor rekening van het Inloophuis. Uiteraard wordt een vrijwillige bijdrage zeer op prijs gesteld. Wel graag aanmelden uiterlijk 18 november aanstaande op het mailadres: info@deboeigo.nl of bel even naar 06-19721167.

U bent van harte welkom in ons Inloophuis, Dijkstelweg 33 te Ouddorp van 10.00 uur. Voor koffie en thee en een koekje daarbij wordt gezorgd. Uw lunch graag zelf meenemen.

Op 14 december verzorgen we als Inloophuis een uitgebreide lunch om het jaar af te sluiten. Deze lunch wordt gesponsord door Albert Heijn Ouddorp en verzorgd door onze gastvrouwen en Jacolien Kok.