Het shirt met de nieuwe sponsornaam wordt overhandigd aan voorzitter Bert Zwanenburg (l) door Peter Vinke, directielid Neele-Vat Logistics.
Het shirt met de nieuwe sponsornaam wordt overhandigd aan voorzitter Bert Zwanenburg (l) door Peter Vinke, directielid Neele-Vat Logistics.

Neele-Vat Logistics ondersteunt jeugd Flakkee

Het bestuur van MSV&AV Flakkee is verheugd te kunnen melden dat Neele-Vat Logistics, gevestigd te Rotterdam, heeft besloten de complete jeugdafdeling te zullen ondersteunen. Dit komt tot uiting in een prominente naamsvermelding op de shirts van alle 14 jeugdteams.
Ondanks de extreem lange , door het Covid virus gedwongen, competitie stop en daarmee het gebrek aan exposure geeft Neele-Vat, naast de jarenlange steun aan de senioren, ook iets extra's te willen doen voor de jeugdafdeling.
Directielid Peter Vinke: 'In een periode waarin het allemaal een beetje tegenzit, is het fijn om als bedrijf maatschappelijk iets extra's te kunnen doen. We kiezen als bedrijf bewust onze partners uit en MSV&AV Flakkee is er hier één van. Hun jeugdteams spelen in de regio Rotterdam, waar wij gevestigd zijn en onderscheiden zich door hun saamhorigheid. Ook bij ons bedrijf doen we het samen, dus een prima match'.
Voorzitter Bert Zwanenburg: 'Wij zijn blij met een internationaal opererende partner, welke in een voor ons als vereniging moeilijke tijd, iets extra's wil doen voor onze jeugdleden, zodat wij in staat zijn nieuwe initiatieven te ontplooien zoals het peutervoetbal. Voor ons geldt dat we streven naar een veilige omgeving voor onze jeugdleden, waar plezier voorop staat en waar ouders hun kinderen met een gerust hart op verantwoorde wijze kunnen laten gaan sporten'.

Noot voor de redactie: Op de bijgevoegde foto ziet uit links voorzitter Bert Zwanenburg en rechts Peter Vinke, directielid Neele-Vat Logistics.