Nieuwe kleding verkoop Melishof

Op vrijdag 5 november aanstaande zal er in de grote zaal van de Melishof een kledingverkoop gehouden worden. Het betreft nieuwe kleding. Kleding die zo van de fabrikant naar de klant gaat. Dat betekent top kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.
Er zal zowel een kledingcollectie voor dames zijn, jong en oud, van het merk Real Choice als voor kinderen. Voor kinderen betreft het kleding van het merk Petja. De verkoop begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur.
Er zal ook gelegenheid zijn om de kleding te passen. Ook wordt de mogelijkheid geboden om een kopje koffie te drinken. U bent op 5 november van harte welkom vanaf 10.00 uur in de Melishof, Binnenweg 59 te Melissant.


Film '‘The old man and the gun’

Op donderdag  28 oktober draait in Filmhuis Middelharnis de film van regisseur David Lowery.
De charmante Forrest Tucker (Robert Redford) is al ruim op pensioengerechtigde leeftijd, maar nog steeds één van de meest succesvolle bankovervallers van de 20e eeuw. Wanneer hij ook nog de vrouw van zijn dromen ontmoet lijkt zijn leven compleet. Maar wanneer de jonge detective John Hunt (Casey Affleck) een klopjacht organiseert op Forrest en zijn handlangers, ontstaat er al snel een kat en muis spel waarbij zelfs Hunt de charmes van Forrest niet kan weerstaan.
12+ / komedie / misdaad / 93 minuten
Stichting ZIJN - Diekhuus, Rabobankzaal - Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. Donderdag 28 oktober 2021 / 20.00 uur. € 9,50 / Filmhuisleden en CJP € 8,00 inclusief consumptie en CoronaCheck. www.hetdiekhuus.nl


“Vereniging vrouwen rondom Goeree”

De VVRG is weer begonnen met het verzorgen van de maandelijkse avonden voor haar leden en diegene die interesse heeft om deze avonden bij te wonen. Voor 9 november nodigen zij u uit voor een interactieve avond verzorgd door Saskia Hameeteman-Blaker uit Ouddorp. Zij is een Nederlandse auteur van diverse zelfhulp boeken. Met haar werk reikt zij handvatten aan, om mensen te helpen omgaan met diverse uitdagingen die het leven biedt. " Tools 4 your Life!” Het betreft een programma waarin Saskia u meeneemt door de vele vaak ook verassende onderwerpen van het leven. Daarbij kunt u denken aan o.a. vertrouwen in de mensen of in jezelf, kalmte, gezondheid, vrienden.
Aanvang 20.00 uur in SRGO ‘Oostdam' te Goedereede. Niet leden zijn ook van harte welkom, zij betalen €5,- p.p. Er is géén corona check aan de deur. Dit is zo besloten door de besturen van SRGO en de Gemeente. Voor meer informatie over deze avond of verdere avonden graag bellen met Marloes Struijk 0187-494256 [na19uur]