Deel van de impressiefoto kerststukje op onderbord met kaars.
Deel van de impressiefoto kerststukje op onderbord met kaars.

Ga een kerststukje maken
in de 'Huiskamer' in de Vik

Dirksland - Vorige week is deze activiteit in december in de SVIK al gepubliceerd, maar ontbraken de foto’s. Daarom brengt men de workshop nog een keer onder de aandacht.

Op 14 december is een workshop kerststukje maken gepland van 13.30 uur tot 16.00 uur. De workshop wordt gegeven door Danielle Huizer. Het gaat om een rond tafelstuk (krans) op een neutraal grijs onderbord met een kaars in het midden. Op dit moment is er nog geen foto beschikbaar van het kerststuk, maar men plaatst wel een aantal foto’s voor een sfeerimpressie. De definitieve samenstelling is afhankelijk van de verkrijgbare materialen op dat moment. Op de linker foto is een impressie te zien van het kersttafelstuk dat men gaat maken met kaars (zonder glas!). De kleuren waaruit gekozen kan worden zijn warm rood (ballen en besjes) of koel grijsblauw/bruin. Zie voor de foto’s van de sfeerimpressies in rood of grijsblauw op de website van Groot Goeree Overflakkee (www.ggof.nl). Zoek op “huiskamer”.

U kunt zich opgeven voor deze workshop door vóór 7 december as. een mail te sturen aan mimivanloon@me.com. Geef in verband met de inkoop van materialen aan of je een rood of grijsblauw kerststuk wil maken. De kosten van de workshop zijn 25 euro. U hoeft voor de workshop alleen een snoeischaar mee te nemen. Zie foto linksonder.

Krijgt u ook zo’n zin om mee te doen? We gaan er samen een leuke middag van maken!