De 80 wilgen langs de Preekhilpolder, eigendom van het Waterschap Hollandse Delta, zijn weer aan een knot beurt toe.
De 80 wilgen langs de Preekhilpolder, eigendom van het Waterschap Hollandse Delta, zijn weer aan een knot beurt toe.

Natuuronderhoud in Ouddorp op 30 oktober

Komende zaterdag 30 oktober gaat de zaterdaggroep van de NLGO weer voor het eerst van start na een lange corona rustpauze. Wil je zaterdag lekker buiten bezig zijn, kom hen helpen op deze Natuurwerkdag. Deze activiteiten worden georganiseerd door de werkgroep terreinbeheer van de vereniging.

Ze starten deze keer aan de Blomweg te Ouddorp. De 80 wilgen langs de Preekhilpolder, eigendom van het Waterschap Hollandse Delta, zijn weer aan een knot beurt toe. 

Hulp
Op deze actiedag van de Vereniging kunnen we weer veel hulp gebruiken. Een ieder die iets voor het behoud van de natuurelementen wil doen of eens lekker buiten bezig wil zijn, kan hen daar a.s. zaterdag bij helpen.

Ze verzamelen om 8.30 uur bij het viaduct aan de Blomweg te Ouddorp.

Gereedschap is aanwezig, maar wie in bezit is en van ander goed gereedschap mag dit zeker meenemen, ook goede handschoenen is aan te raden. 

Inlichtingen
De Blomweg is te bereiken via de Oudelandseweg in Ouddorp. Inlichtingen kunt u krijgen bij Cees Appel en of Kees van ‘t Zelfde op telefoon nummer: 06-51010013 of 06-22927409 en op www.nlgo.nl

.