Bestel 1 kaart en in de mail die u ontvangt krijgt u het 2e kaartje gratis.
Bestel 1 kaart en in de mail die u ontvangt krijgt u het 2e kaartje gratis.

Steun het theater en neem iemand gratis mee

Algemeen

Ouddorp - ‘Theater, mooier dan ooit’ is het credo dat de sector landelijk scandeert. Er is geen voorstelling die hier beter op aansluit (en dan niet slechts qua titel) dan de vijfde show van de Zweeds-Nederlandse formatie De Andersons: 'Een mooiere wereld.' Die is iedereen gegund, vooral na tijden van corona, dus mag iedere bezoeker bij de voorstelling op 29 oktober in Strandtheater Houten Kaap een tweede gast meenemen. Een cadeautje namens Strandtheater Houten Kaap en De Andersons.

De Andersons is een kleinkunstduo met Zweedse roots waarvan de kern bestaat uit Anna A°gren en Roel Dullaart. Eerder maakten ze samen met Arjen Lubach de voorstelling Stockholm Sneeuwt, brachten ze een voorstelling over het leven en werk van Cornelis Vreeswijk en speelden ze een exclusieve concertreeks i.s.m. de band Zijlstra. 

Optredens
Daarnaast speelden ze als zangers en theatermakers in diverse producties (o.a. in Verboden te Lachen van en met Herman van Veen en Het Vreemdelingenlegioen) en stonden ze op verschillende binnen- en buitenlandse theaterfestivals. De afgelopen seizoenen speelden ze het theaterconcert Hier Dooft Niets in ruim 130 theaters met gastoptredens van mensen als Jan Terlouw, Dieuwertje Blok en Freek de Jonge.

In hun nieuwste voorstelling 'Een mooiere wereld' zoeken De Andersons hun toevlucht bij Astrid Lindgren, de schrijfster die jong en oud wees op het mooie en ongrijpbare in de wereld. Ze werd in heel Scandinavië gezien als de wijze vrouw bij wie je je hart kon luchten en die je om raad kon vragen. Gewapend met liedjes, humor en existentiële vragen gaan De Andersons strijdbaarder dan ooit op zoek naar dat wat écht waarde heeft, voor hun, voor hun kind, voor iedereen.

Het Zweeds-Nederlandse duo De Andersons wordt vaak geprezen om hun oorspronkelijke kijk op de wereld, die ze hartstochtelijk vertolken in voorstellingen vol muziek en prikkelende teksten. De bejubelde dichter en schrijver Sjoerd Kuyper tekent voor het script van 'Een mooiere wereld'.

Steun het theater
Theaters hebben het nog steeds zwaar, door alle opgelegde maatregelen blijken mensen minder naar het theater te komen. Het is dus eigenlijk heel eenvoudig theaters te steunen. Het enige wat je hoeft te doen is een kaartje te kopen en te komen. Zorg dat de zalen weer gevuld zijn, zodat theaters mooie voorstellingen kunnen blijven boeken. 

Kaarten voor de voorstelling Een mooiere wereld van de Andersons op vrijdag 29 oktober in Strandtheater Houten Kaap zijn eenvoudig te bestellen via houtenkaap.nl. Bestel 1 kaart en in de mail die u ontvangt krijgt u het 2e kaartje gratis.