Iedereen wil er met een mooie outfit en bijpassende make-up toch extra mooi uitzien in het weekend?
Iedereen wil er met een mooie outfit en bijpassende make-up toch extra mooi uitzien in het weekend?

Positieve reacties voor Bondi Ibiza Style

Blij verrast zijn Jacqueline en Nathalie van de nieuwe Bondi Ibiza Style aan de Westdijk 21 te Middelharnis. Niet alleen omdat er zoveel klanten een kijkje kwamen nemen op D’n Diek op de eerste openingsdagen vrijdag 4 en zaterdag 5 juni, maar ook op social media kregen de dames heel veel leuke en lieve reacties.

Om hen beiden het allerbeste te wensen voor de toekomst bij de verkoop van kleding, tassen, shawls, stranddoeken, of andere musthaves zoals mooie bohemian bracelets en zijden haarbanden. Een boutique met een touch of Ibiza! In deze boutique worden je zintuigen geprikkeld! Onder het genot van een kopje koffie worden met veel plezier alle kleurige zomerse items geshowd en besproken. Iedereen heeft zijn eigen style, keuzemogelijkheden zijn er genoeg.
De dames kopen klein in en dat zorgt voor een continue afwisseling van het assortiment. Ook vinden zij het belangrijk dat de combinatie prijs/kwaliteit gewaarborgd blijft en dat je met iets bijzonder leuks de boutique uitloopt. "Met veel liefde en plezier kopen wij de items in waar wij zelf van blij van worden.” En dan is het natuurlijk hartstikke leuk om even binnen te lopen. Gezellig even een praatje maken, rondkijken en wellicht iets kopen. Er is een keuze aan mooie basics, ibiza jurken, t-shirts en blouses, korte en lange broeken, rokken, blazers en meer. In verschillende stoffen, zonder en met kant of riem.

Heb zelf net even tijd om een mooie foto te maken nadat de prachtige bloemen, waar ze zo verrukt van zijn, in het water staan. En dames die een nieuwe outfit kochten, werden door visagiste Jacqueline voorzien van een prachtige bijpassende make-up. Dat wil toch iedereen?
Tekst en foto: Cora de Boed