Verkoop Nijssen

Zaterdag 19 juni van 10.00 tot 15.00 uur verkoop van spullen uit grootmoeders tijd zoals kruiden kastjes, keulse potten, veel emaille voorwerpen, zinken emmers, teilen, afvalbakken en nog veel meer. Molendijk 140 Nieuwe-Tonge. Inl. 0187 65 16 38 Zie www.ggof.nl


Bingo bij de 55+ club

Woensdag 16 juni organiseren de vrijwilligers van de 55+ club weer een bingo. Om 14.00 uur bent u van harte welkom in de Dorpstienden in Ouddorp. Het belooft een gezellige middag te worden en er zijn weer mooie prijzen te winnen. De kosten bedragen € 6,- inclusief een kopje koffie of thee. Uiteraard worden de Corona maatregelen in acht genomen. Gezien het beperkte aantal plaatsen, dient u zich voor 15 juni aan te melden bij Joke van Dam tel.0187 682319. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met stichting ZIJN tel. 0187 483366 e-mail: c.vermeulen@zijngo.nl


Breicafé Ooltgensplaat

Op donderdag 8 juli a.s. is er breicafé van 19.30-22.00 uur in ’t Centrum, Weesmolenstraat 12, Ooltgensplaat. Een avond gezellig haken, breien of borduren, of alleen een bakje doen. Zelf materialen meenemen. Entree is € 2,00 inclusief koffie/thee. Voor informatie kunt u bellen met Ati Verwoerd 06-40701181. Dit is een activiteit van Stichting ZIJN.


Online Peuterochtend

Regionaal – Op 15, 16 en 17 juni organiseert Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta online Peuterochtenden voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Het boek ‘Een ijsje’, geschreven door Sylvia van Ommen, wordt voorgelezen. Ook kunnen kinderen gezellig aan de slag met knutselen en wordt er gezongen. Doet jouw peuter mee? Het filmpje van de online Peuterochtenden is vanaf 15 juni beschikbaar via de website van de bibliotheek; www.bzhd.nl. Inschrijven van te voren is niet nodig.


Le Duc Fine sponsort De Jonge Spartaan

Jaarlijks is de sponsorcommissie van de voetbalvereniging De Jonge Spartaan actief om nieuwe sponsoren te werven en de contracten met de huidige sponsoren te verlengen. Ook dit seizoen zijn er weer een aantal sponsoren welke hun overeenkomst hebben verlengd of zich bij onze vereniging hebben aangesloten. Recent is er een contract afgesloten met Le Duc Fine Food uit Stellendam. Dit bedrijf is gespecialiseerd in maken van vegetarisch of vegan producten voor de airfryer, de oven of de frituur, Le Duc snacks zijn altijd vol smaak. Directeur Dick den Hertog kreeg vorige week maandag een rondleiding op het complex..