Kerry Adco Logistics bedrijven
toernooi 10 juli in Melissant

Men is voornemens om dit jaar toch nog het altijd gezellige KERRY ADCO LOGISTICS Bedrijventoernooi te organiseren op voetbalvereniging Melissant Graag nodigen zij u hierbij uit voor gratis deelname aan dit toernooi op zaterdag 10 juli 2021. Uiteraard hangt de doorgang af van de gestelde maatregelen/beperking.

Het betreft hier een toernooi voor 7-tallen. De wedstrijden zullen over de breedte van het veld gespeeld worden, conform de regels van de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond (KNVB). De aanvang van deze dag staat voorlopig gepland om 09.30 uur. De deelnemende ploegen worden vriendelijk verzocht om 15 minuten voor aanvang van de wedstrijden aanwezig te zijn. Het volledige programma zal enkele dagen voor het toernooi te zien zijn op www.vvmelissant.nl of V.V. Melissant.
Het toernooi wordt gesponsord door KERRY ADCO LOGISTICS. Inschrijven kan voor 5 juli via telefoon/WhatsApp naar Jacob van der Spaan (06-27615184) Bart van Roosendaal (06-40309121) - Per mail: Toernooiencommissie@vvmelissant.nl.