Beeballers vieren wéér een geslaagde wedstrijd!
Beeballers vieren wéér een geslaagde wedstrijd!

Beeballers maken er weer een feestje van!

De jongste Islanders waren dit weekend te gast in Bergen op Zoom. Na een zeer hartelijk welkom door de Wizards of Boz, begon een wedstrijd vol hoogtepunten.

Zo liet Jesse zien dat hij niet alleen heel goed kan catchen, maar ook nog eens heel hard kan slaan. Met zijn verre klap, kon hij een echte driehonkslag op zijn naam schrijven! Wow!
Dennis vond dat een super goed voorbeeld en deed er, met een homerun, nog een schepje bovenop.
En dan was daar Anne, 5 jaar jong. Met haar grote inzet en doorzettingsvermogen was er voor haar een zeer welverdiende tweehonkslag. De trots spatte er vanaf.
Jakob heeft met groot enthousiasme en passie zijn debuut gemaakt als 1e honkman. Dit deed hij vreselijk verdienstelijk.
Tot slot een welverdiend dankwoord aan de érg sportieve coaches en spelers van Wizards of Boz, die 2 slagmannen uitleende aan de Islanders zodat er een prachtige 11 tegen 11 wedstrijd ontstond. Officieel nét wat meer spelers dan normaal, maar het was een typisch gevalletje van 'hoe meer, hoe liever'. Het was een TOP-ochtend!

Wordt u nou ook zo enthousiast van dit heerlijke team? Na de uitwedstrijd van 5 september, spelen deze toppers op 12 september om 10:00 thuis in Oude-Tonge. Kom dit maar eens live aanschouwen, u zult het geweldig vinden!!!!