Op woensdag 9 september wordt er een landschap geschilderd, op 30 september ga je aan de slag met fruit.
Op woensdag 9 september wordt er een landschap geschilderd, op 30 september ga je aan de slag met fruit.

Schilderworkshops in de bieb!

Na het succes van de schilderworkshops tijdens de SummerAcademy organiseert Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta in september nog 2 schilderworkshops. Op woensdag 9 september wordt er een landschap geschilderd, op 30 september ga je aan de slag met fruit. De workshops zijn van 10.00 tot 12.00 uur in Cultuurhuis Nieuwe Veste in Hellevoetsluis. Kosten zijn € 16. Dat is inclusief verf, penselen en schilderdoek.

Bij goed weer zijn de workshops buiten. Bij slecht weer is een veilige ruimte binnen beschikbaar. Om ervoor te zorgen dat alle activiteiten corona-proof zijn moet er van tevoren aangemeld worden. Kijk voor meer informatie en opgave op www.bzhd.nl

Van maandag 7 tot en met zondag 13 september organiseert Stichting Lezen & Schrijven de Week van Lezen en Schrijven (voorheen Week van de Alfabetisering). Ook Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta doet mee.

De Flyerbus
Voor mensen die moeite hebben met lezen, schrijven of omgaan met de computer biedt het digiTaalhuis hulp, met cursussen, spreekuren of andere ondersteuning. Om hierover te informeren rijdt tijdens de Week van het Lezen en Schrijven de flyerbus rond. Hier wordt informatie gegeven over hoe het digiTaalhuis kan helpen.

De flyerbus is aanwezig op Dinsdag 8 september:
10:30 – 12:00         Bibliotheek Ouddorp, Raadhuisstraat 40
13:00 – 14:30         Bibliotheek Middelharnis, Kerkepad 11
15:30 – 17:00         Bibliotheek Oude Tonge, Dabbehof 40