De originele bouwtekening uit 1928 siert een wand in het nieuwe kantoor van LiVastGo aan de Hoflaan 69 in Middelharnis.
De originele bouwtekening uit 1928 siert een wand in het nieuwe kantoor van LiVastGo aan de Hoflaan 69 in Middelharnis.

LiVastGO Makelaardij verhuist naar Hoflaan in Middelharnis

Middelharnis-Soms draagt een aantal min of meer toevallige factoren bij aan de verwezenlijking van je droom. Wat is het geval?
Op 1 juli openen Ton en Dineke van der Linden hun nieuwe makelaarskantoor aan de Hoflaan 69 in Middelharnis. Wat heeft dat met de verwezenlijking van de droom te maken? De huur van het huidige kantoorpand aan de Langeweg was opgezegd. Het pand aan de Hoflaan zat in hun portefeuille. Maar, belangrijker nog, al jaren koesterden zij de wens dit fraaie pand eens te kunnen kopen. En zo werd het een optelsom. Het pand uit 1928 wordt woonhuis en de in 1998 aangebouwde ruimte wordt kantoorpand. Alles ineen.

Surplus aan kennis
Tons roots liggen bij de woningbouwcorporatie in ’s-Gravendeel en de woningbouwcorporatie Hoekse Waard Wonen in Oud-Beijerland, een organisatie met 10.000 woningen, vooral in de sociale huursector, waar Tons hart ligt. In dit bedrijf bekleedde hij vele functies. De kennis die hij daarbij opdeed is van eminent belang voor de makelaardij, waarvoor hij de studie in maart 2016 afrondde. Ton en Dineke waagden toen de sprong in het diepe en startten hun makelaarskantoor op 1 oktober 2016.

Optimale begeleiding
Ton en Dineke verkopen, volgens hun zeggen, geen stenen, maar emotie. Met het kopen van een huis zet je een heel grote stap. Daarom zijn de adviezen van de makelaar zo enorm belangrijk. 'Wij proberen door de ogen van een koper naar een woning te kijken. Dan zijn sommige veranderingen in het huis soms heel belangrijk. Onze adviezen zijn divers. Soms draait het om kleine details, zoals een andere schikking van meubels of accessoires. Maar ook adviseren wij soms een andere kleur verf aan te brengen of achterstallig onderhoud te verrichten. Dit alles om de woning beter in de markt te zetten'. Moeten er kosmetische aanpassingen worden gemaakt, dan brengt Ton de verkoper belangeloos in contact met vakmensen. Heeft alles het predicaat ‘presentabel’ gekregen, dan worden er foto’s gemaakt. Deze vormen, met de plattegrond en de beschrijving van het huis de componenten van de brochure, die voor de potentiële koper een bron van informatie is. En zijn alle partijen tevreden, dan wordt het huis via alle denkbare communicatiekanalen in de markt gezet. Overigens wordt de verkoper bij alle stappen betrokken. Want communicatie is essentieel voor het hele proces. 'Wij kennen de woning als geen ander. Samen met Noa Vroegindeweij, onze assistent makelaar i.o., dragen wij zorg voor een correcte afwikkeling van het dossier. Als team dien je immers van alle ins en outs van het verkoopbestand op de hoogte te zijn. Zo zijn verkoper en koper bij LiVastGO verzekerd van kwaliteit, klantgerichtheid en persoonlijke aandacht. Wij zijn dan ook erg blij met de hoge klanttevredenheid van 9,2 op Funda. Bij LiVastGO draait alles om de klant! Opvallend anders en vernieuwend'.