Versoepeling Corona regels voor activiteiten van de SVIK

Het is zover, op 1 juli a.s. gaat speeltuin de Flierefluiter weer open. Na een spannende periode in deze Coronacrisis mogen we toch open.

Waar moeten we rekening mee houden: Op de eerste plaats houdt de door de RIVM gestelde regels in acht, was en/of desinfecteer je handen regelmatig, houdt als ouders de 1,5 meter in de gaten.

Heel belangrijk heeft U gezondheidsklachten zoals hoesten, verkoudheid, koorts et cetera blijf dan thuis.

Woensdag- en vrijdagmiddag
In dit seizoen is de speeltuin geopend op woensdagmiddag en vrijdagmiddag, van 13.00 tot 16.30 uur. De toegangsprijs is gratis voor kinderen van leden van de SVIK. Kinderen van niet leden betalen €1,00 per persoon. Dit geldt voor de hele middag.
Overzichtelijk
De overzichtelijke speeltuin heeft speeltoestellen voor jong en oud. Heeft voor de ouders gezellige zitjes. In de speeltuin kunnen ook kleine versnaperingen, ijsjes en drinken gekocht worden.

En de speeltuin biedt genoeg ruimte voor een middag plezier.

Vrijwilligers
Tevens is de stichting nog op zoek naar enkele vrijwilligers, die 1 keer per maand op de woensdag of vrijdagmiddag in de speeltuin aanwezig willen zijn om gasten/kinderen te ontvangen, toezicht houden et cetera.

Aanmelden
Hiervoor kunt U zich aanmelden bij één van onze aanwezige vrijwilligers tijdens de opening van de speeltuin of stuur een mail met eventuele vragen of Uw aanmelding aan info@svik.nl