BSO kinderen sinds 8 juni iedere dag welkom bij Kibeo

Sinds 8 juni mogen ook de BSO kinderen weer naar de opvang komen! Dit valt samen met het volledig opengaan van de scholen. De kinderen kunnen dan terecht bij hun vertrouwde BSO en komen weer op hun bekende dag(en). Ze kunnen dan lekker op avontuur met hun vriendjes of vriendinnetjes.De dagopvang en peutergroepen van Kibeo mochten al eerder open.

Pedagogisch medewerkers vonden het in het begin nog even spannend hoe iedereen zou reageren, maar er werd meteen weer zoals vanouds met elkaar gespeeld. Oude vriendschappen werden snel weer opgepakt en er werden ook nieuwe vriendjes en vriendinnetjes gemaakt.
Er is veel werk verzet om alle vestigingen op tijd klaar te stomen, vestigingen die helemaal voldoen aan de richtlijnen. Dat is goed gelukt, alle groepen zijn omgetoverd naar het nieuwe normaal, waarbij ze nog steeds de goede, vertrouwde opvang bieden die ouders en kinderen van hen gewend zijn. Voor ouders is het misschien nog even wennen, maar met telefonisch contact en berichten via de Ouderportal Mijn Kibeo lukt dat.