Irene Lommers biedt 'Gods wereldkinderen' vertrouwen

In 'Wereldkinderen - Hoop, Geloof en Liefde' geeft Irene Lommers het vertrouwen dat alles weer goedkomt. Ze presenteert het geloof als een steun en houvast voor als het even moeilijk is en hiermee laat zij zien hoeveel kracht een godsdienst je kan bieden. Dit boek over geloofszaken met prachtige afbeeldingen gemaakt door de auteur zelf, wordt sinds vrijdag 5 juni uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.
        
Wie gelooft er niet in hoop, geloof en liefde? In dit boek wil de schrijfster je meenemen naar haar wereld van deze drie belangrijkste waarden van het leven. Laat je verrassen en geloof eenvoudig in de hoop en de liefde die de woorden en beelden uit dit boekje je gratis schenken.

Irene is een schrijfster en fotografe met passie. Ze is geboren in een gezin waar kunst, muziek, schilderen en schrijven voorop stonden. Ze heeft haar eigen weg gezocht binnen die creativiteit. Schrijven deed ze al op haar negende jaar, en op haar twaalfde kwam daar de fotografie bij die haar een grote liefde voor de natuur opleverde.