Julia Kerrpel, Els van de Wetering en Ilona Leijdens of te wel The Sing It Sisters in het Atrium van De Hoogen Caemer.
Julia Kerrpel, Els van de Wetering en Ilona Leijdens of te wel The Sing It Sisters in het Atrium van De Hoogen Caemer.

Muzikaal onthaal in De Hoogen Caemar

Sommelsdijk. Eindelijk, na tien weken wachten, was het dan zover. In het Atrium van De Hoogen Caemer mocht een optreden plaats vinden voor de bewoners.

Dankzij de inzet van Stichting Zijn kon er een muzikaal optreden plaats vinden van de ‘Sing It Sisters’, bestaande uit Ilona, Els en Julia. Deze dames brengen goed in het gehoor liggende popsongs ten gehore. Daardoor is er voor elk wat wils en voor iedereen wat te genieten. Zij hebben een uur lang hun zangkunsten laten horen. Dat is bij de bewoners in goede aarde gevallen. Die hebben ervan genoten. Iedereen was dan ook zeer tevreden. Ook de dames zelf vonden dit een heel fijn optreden.

Een muzikaal verzetje of een andere activiteit voor de bewoners zijn dan ook zeer welkom. Ook al is Den Hoogen Caemer geen verzorgingshuis, de bewoners vallen wel onder de categorie senioren. Ook zij verdienen in de Coronatijd wel een extra steuntje in de rug.

De activiteitencommissie is dan ook zeer verheugd met de samenwerking met Stichting Zijn. Door de medewerking van gemeente en brandweer kon de vereiste vergunning verkregen worden.
Op naar de volgende keer.