Afbeelding
Foto:

Boek en film
Legobouw
Aanschuifkoor

Nieuwe website met de activiteiten en cursussen van de Bibliotheek

Het overzicht van alle activiteiten is vanaf heden te vinden op www.bzhd.nl/activiteiten
Ook het cursusseizoen gaat weer van start. Alle cursussen zijn te vinden op www.bzhd.nl/cursussen


Boek&Film – Wonder - Raquel J. Palacio

Op woensdagavond 5 september gaat het nieuwe Boek&Filmseizoen in Bibliotheekvestiging Ouddorp weer van start. 10 maanden lang wordt er iedere eerste woensdag van de maand een boekverfilming vertoond. De openingsfilm dit jaar is Wonder – gebaseerd op de beststeller van Raquel J. Palacio.
Filminhoud: De film vertelt het verhaal van August; een jongen met een ernstige gezichtsafwijking. Mede daardoor heeft hij altijd thuisonderwijs gehad. Het kost hem moed, kracht en doorzettingsvermogen om zijn plek in de maatschappij ter veroveren.
Aanvang 19.30 | Prijs € 7,50/ €5,00 voor Bibliotheekleden



Legobouwwedstrijd Open Monumentendag

Op zaterdag 8 september is het Open Monumentendag. Het thema dit jaar is: Europa.
In Bibliotheek Ouddorp, gevestigd in een monumentaal pand is deze dag een Lego-bouwwedstrijd voor kinderen. Voor de winnaar van het mooiste bouwwerk is een prijs. En de bouwwerken worden heel de maand september tentoongesteld in de Bibliotheek.
Z10.00 – 13:00 uur | Toegang gratis


Aanschuifkoor

Donderdag 13 september tussen 14.00 en 15.30 uur kun je in Het Diekhuus in Middelharnis aanschuiven. Er wordt gezongen onder leiding van Germaine Compier, bekend van o.a. d cursussen 'Zing je Fit' en koorcoaching in Hellevoetsluis. Met elkaar worden bekende meezingers gezongen, veelal in het Nederlands, maar ook Engelstalige muziek. 'Het is vooral de bedoeling dat het zingen de mensen verbindt, dus plezier staat voorop en ook als je denkt niet zo goed te kunnen zingen, kom dan vooral wél, want het zal je gewoon goed doen!' Toegang gratis