Goeree Creatief

Wegens verbouwingswerkzaamheden in Partycentrum Oostdam te Goedereede gaat de geplande avond van Goeree Creatief op donderdag 23 augustus a.s. niet door. Goeree Creatief hoopt donderdag 27 september weer bij elkaar te komen. Meer informatie op oostdam@sr-go.nl of via 0187-492321.


Beiaardconcert

Gemeente Goeree-Overflakkee en Stichting Goereese gemeenschap organiseren in de serie Beiaardconcerten 2018 het concert op de beiaard in de toren van Goedereede op zaterdag 25 augustus 2018 tussen 14.30 en 15.30 uur door Piet Hamelink stadsbeiaardier van Axel en Sluis.


Themadienst 'Vertrouwen'

Op zondagavond 26 augustus is er om 18.30 uur een themadienst in de Gereformeerde kerk aan de Dorpstienden te Ouddorp. Met elkaar wil men stil staan bij het thema 'Vertrouwen'. De dienst wordt geleid door Ds W.J. van de Griend. Muzikale medewerking zal worden verleend door het interkerkelijk koor 'Happy Voices' uit 's-Gravenpolder o.l.v. van Jacoline van der Plasse.


Samenkomst

U wordt uitgenodigd voor een Samenkomst rondom Het Woord van God, waar Reformatorisch en Evangelisch elkaar ontmoeten! U bent van harte welkom op zondag 26 augustus om 15.30 uur in het Wijkcentrum aan de Doetinchemsestraat 27 in Middelharnis. De spreker van deze middag is br. Alex van Nes.' Voor meer informatie: 0187-785034


Zomermarkt HHG

Ouddorp - Zaterdag 25 augustus hoopt de activiteitencommissie van de Hersteld hervormde gemeente van Ouddorp weer haar bekende zomermarkt te organiseren. Ook dit jaar mag men dit weer doen bij vishandel Sperling van de Hazersweg 77.
Een markt waar voor jong en oud wel iets is te vinden. Of u nu graag leest of eet, u vindt het bij de zomermarkt. Nieuw dit jaar is de fotograaf waarbij u alleen of met het gezin voor een klein bedrag een leuk portret kunt laten maken. Daarnaast kan er weer een mooie rondrit worden gedaan met de bus door de mooie omgeving van Ouddorp.
Natuurlijk kunnen de kinderen zich weer vermaken op het springkussen en de trampoline terwijl u gezellig bijpraat op het terras en waar om 11.00 uur de beroemde Amerikaanse veiling plaatsvindt.
U bent welkom tussen 9.00 en 15.00 uur, parkeren is gratis maar i.v.m. de ruimte wordt u verzocht zoveel mogelijk om gebruik te maken van de ingang aan de Stoofweg.