De winkel is opnieuw geschilderd in een frisse witte kleur, zodat de kleurrijke producten nog mooier tot hun recht komen.
De winkel is opnieuw geschilderd in een frisse witte kleur, zodat de kleurrijke producten nog mooier tot hun recht komen. Foto:

Wereld Winkel Middelharnis heeft een nieuwe look

Middelharnis - De Wereld Winkel heeft een metamorfose ondergaan. De winkel is door de vrijwilligers opnieuw geschilderd in een frisse witte kleur, zodat de kleurrijke producten die men in de winkel kan kopen nog mooier tot hun recht komen.

De verf is geschonken door Henk Stoutjesdijk van Schilderwerken SV uit Middelharnis. Met vereende krachten is er door de vrijwilligers efficiƫnt een taakverdeling gemaakt zodat de winkel op tijd weer open kon. Verdeeld over twee keer twee dagen, is de winkel leeggemaakt, zijn muren en rekken geschilderd en zijn de schappen opnieuw ingedeeld.


De winkel oogt ruimtelijker. Omdat de Wereld Winkel graag ruimte wil maken voor nieuwe artikelen, zijn er heel veel producten in de aanbieding, met soms wel hele hoge kortingen. Bovendien krijgen klanten die op vrijdag langs komen tijdens de Diekdagen 20% korting op een groot deel van het assortiment (sale producten uitgesloten).

De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen. Producten die zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met jouw aankoop help je hen daarbij.