Links Zoë van Roosmalen en Rahaf Mohammed de jongste deelnemers van deze dag.
Links Zoë van Roosmalen en Rahaf Mohammed de jongste deelnemers van deze dag.

Karateka’s van Budokai Senshi succesvol met uitwisseling

Sport 293 keer gelezen

Onlangs vond de uitwisseling plaats tussen Muchin o.l.v Shihan Henk Gerhards en Budokai Senshi o.l.v Sensei Jacques van Roosmalen. Beide sportverenigingen werken al lange tijd samen waarmee er werd besloten om gezamenlijk wat toernooi ervaring op te doen tijdens een uitwisseling tussen de beide clubs.

Met 3 kata (stijlvorm) klasses en 26 match-making kumite (vechtvorm) partijen beloofde het weer een spectaculaire dag te worden. Er waren wedstrijden voor jeugd van 5 t/m 17 jaar, Senioren en veteranen en er kan zeker gesteld worden dat het een succesvolle dag is geworden. Er was veel respect voor elkaar en de deelnemers hebben hun uiterste gegeven zonder hierin hun tegenstander in diskrediet te brengen. Uiteindelijk kon Budokai Senshi zeer trots wezen op hun leden.

Zij behaalde bij de Kata namelijk 6 van de 9 x het eremetaal en bij de kumite (vechtvorm) wisten zij 21 van de 26 partijen op hun naam te zetten. Volgend jaar staat het toernooi weer op het programma, dan wordt deze namelijk georganiseerd door Muchin. Heeft u ook interesse in kyokushin-kan karate? Loop dan gerust eens binnen. We trainen op dinsdag en donderdag van 18:30 uur tot 20:45 uur in de groene school aan de Langeweg te Sommelsdijk en op woensdag van 18:30 uur tot 20:45 uur aan de Kolff van Oosterwijkstraat te stad aan het haringvliet. De eerste 2 proeflessen zijn uiteraard gratis en nu tijdelijk bij inschrijving een t-shirt van Budokai Senshi, op=op. Voor meer info kunt u kijken op: www.budokai-senshi.nl en/of info vragen via: budokai-senshi@live.nl en/of tel: 06-21419471/0187-795004. We hebben mogelijkheden voor iedereen vanaf 5 jaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant