Afbeelding

'Zen in het zand': mediteren en wandelen in de natuur

Actueel 412 keer gelezen

Ook tijdens de komende zomermaanden organiseert Zen op Flakkee i.s.m. de Stichting ZIJN wederom meditatiewandelingen in natuurgebied de Kwade Hoek. De avond bestaat uit een wandeldeel met een – begeleide – natuurexcursie door het gebied en een meditatiedeel waarbij zitmeditatie en loopmeditatie elkaar afwisselen. Dit deel van de wandeling is in stilte.

Ervaring met Zen-meditatie is niet nodig. Er wordt ter plekke een korte uitleg gegeven. Graag uw eigen zitkussen of –bankje meenemen. Heeft u dit niet, laat het weten: er zijn er een aantal beschikbaar. Neem goed schoeisel mee en een plastic zak voor op de grond. Een (bij voorkeur) lange broek en een windjack zijn ook raadzaam.

Er is elke maand een Zen in het Zand-wandeling. De eerstvolgende is op dinsdag 30 juli. De laatste avond van dit zomerseizoen is op dinsdag 27 augustus. We vertrekken om 19.30 precies vanaf de parkeerplaats aan de Oostdijkseweg in Goedereede. Voor zonsondergang zijn we daar steeds weer terug. Opgave via Stichting ZIJN: tel. 0187 48 33 66 toets 5. www.zenopflakkee.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant