Afbeelding

Nieuwe leerling-techneut klaar voor toekomst

Actueel 295 keer gelezen

Oude-Tonge – Op dinsdag 16 juli jl. was er opnieuw een feestelijke diploma-uitreiking bij GO-college, de exclusieve techniekopleider. Erwin nam zijn mbo-diploma niveau 4 in ontvangst. Binnen twee jaar tijd heeft hij zijn niveau 4 afgerond. 

Onder het toeziend oog van klasgenoten, ouders, familie en vertegenwoordiging van zijn leerbedrijf, heeft Erwin zijn diploma in ontvangst mogen nemen. Directeur Jan de Jong hield een korte toespraak waarin hij memoreerde aan het feit dat Erwin de eerste leerling was van het leerbedrijf Van Meer Industrial Services te Tholen. Inmiddels heeft GO college de zesde werknemer/leerling van Van Meer mogen begroeten. Na mooie woorden en wat anekdotes door docent Andries was het tijd om het diploma te ondertekenen. Erwin blijft werkzaam bij Van Meer en gaat na zijn opleiding vervolgen op het HBO.

Nadat Erwin het diploma in ontvangst had genomen, was het woord aan Erwin. Hij liet weten bijzonder tevreden te zijn over de aanpak, persoonlijke begeleiding en betrokkenheid van de docenten op het GO college. Mede daardoor was het voor hem mogelijk dat hij niveau 4 opleiding binnen twee jaar kon afronden. Ook de nauwe samenwerking met het leerbedrijf heeft daaraan bijgedragen.

Over GO-college de exclusieve techniekopleider
GO-college is een kleinschalig opleidingsinstituut waar de kernwoorden persoonlijk, praktisch en toekomstgericht leidraad zijn voor de aanpak. Een school die met één been in het bedrijfsleven staat en waar leerlingen op elk gewenst moment kunnen starten met een technische opleiding. Door de nauwe samenwerking met het regionale bedrijfsleven en op maat gemaakt onderwijs, rond je een opleiding sneller af. Kortom, de exclusieve Techniekopleider waar je als leerling en als bedrijf terecht kan voor je opleiding in de Techniek.

Meer weten?
Bezoek de website www.gocollege.nl voor meer informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant