Willeke Vroegindeweij van Flakkee Center feliciteert de winnaar Kees van den Bos.
Willeke Vroegindeweij van Flakkee Center feliciteert de winnaar Kees van den Bos.

Kees van den Bos wint Grote Prijs Flakkee Center

Actueel 997 keer gelezen

Middelharnis - Op 29 juni en 30 juni werd de vierde Grote Prijs van PV de Combinatie uit Middelharnis gevlogen. Deze keer de fond vlucht uit Agen over meer dan 900 kilometers.

Kees van den Bos staat qua prestaties dikwijls in de schaduw van zijn Marlien en zoonlief Richard. Toch laat de penningmeester van PV de Combinatie bij tijd en wijle zien dat hij over zeer goede duiven beschikt.

Dat bleek dit weekend eens te meer op de met 1 dag uitstel geloste ZLU-fondvlucht vanuit Agen. Op zondagochtend even na half tien kon er gejuicht worden in huize Van den Bos, toen de NL 17 - 1245589 na ruim 900 afmattende kilometers zijn thuisbestemming bereikte. "Zonder de hulp van Marlien had deze prestatie nooit gerealiseerd kunnen worden", liet Kees via de app weten.

Ook prijs acht is voor Van den Bos. In het Samenspel Zuid-Hollandse Eilanden is de winnende doffer '589 terug te vinden op plaats 2 en op ZLU- (nationaal) niveau op nummer 38 bij de meldingen (op 5.208 duiven), kortom een weekend voor Van den Bos en co. om niet snel te vergeten!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant