Jack Drooger tekent namens Adviesgroep De Vogel de overeenkomst met MSV&AV Flakkee. Rechts voorzitter Bert Zwanenburg.
Jack Drooger tekent namens Adviesgroep De Vogel de overeenkomst met MSV&AV Flakkee. Rechts voorzitter Bert Zwanenburg.

Adviesgroep De Vogel jeugdsponsor bij Flakkee

Actueel 474 keer gelezen

Middelharnis - MSV&AV Flakkee en Adviesgroep De Vogel gaan een nieuwe sponsorovereenkomst aan. Onderdeel van deze overeenkomst is om een leuke activiteit te organiseren voor de jeugd in de regio.

Directeur Jan Peter Robijn: "Als bedrijf zijn wij actief en betrokken bij veel verenigingen op Goeree-Overflakkee. Wij helpen deze verenigingen en haar vrijwilligers graag met een bijdrage om activiteiten te kunnen organiseren. Een voorbeeld hiervan zijn activiteiten waarbij de jeugd in de regio wordt gestimuleerd om in beweging te komen. Wij hebben hier samen met MSV & AV Flakkee een paar mooie ideeën over.'
Voorzitter Bert Zwanenburg is blij met deze ondersteuning : "Met Adviesgroep De Vogel gaan we bekijken hoe we iedereen die geïnteresseerd is om samen met vriendjes en vriendinnetjes mee te doen aan een leuke activiteit op en rondom ons complex, hiervoor enthousiast kunnen maken en op deze manier kennis kunnen laten maken met groepsactiviteiten. Dat betekent dat niet-leden of kinderen die nog nooit lid zijn geweest van een sportclub, van harte welkom zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant