Afbeelding
Foto: Annette den Dulk

Ontdek Tiengemeten per fiets en ontdek het natuureiland

Actueel 320 keer gelezen

Wil je natuureiland Tiengemeten snel en goed ontdekken? Ga dan op zondag 14 juli mee met de excursie 'Ontdek Tiengemeten per fiets' van Natuurmonumenten.

Tijdens de twee uur durende fietstocht over deels onverharde paden neemt de gids je mee over het eiland.
Je hoort de verhalen over de natuur in de Weelde, over de historische hoeves, bewondert de bloemenpracht in de Oude Polder en geniet van het uitzicht vanaf de Vliedberg. De afwisseling van het landschap zal je verbazen.

Fiets
Zorg dat je ruim voor vertrek van de pont van 11.00 uur aanwezig bent. Verzamelen bij het bezoekerscentrum op het eiland. Trek stevige schoenen aan. Vergeet je verrekijker niet en neem een lunchpakket mee. In het bezoekerscentrum staat een huurfiets voor je klaar. Fiets je liever op je eigen fiets? Deze mag gratis mee op de pont.

Aanmelden
Meer informatie en aanmelden kan via de website van Natuurmonumenten: www.natuurmonumenten.nl/tiengemeten onder activiteiten.

Parkeren kan op het parkeerterrein bij de haven (navigatie: Nieuwendijk 1, 3284 KR Zuid-Beijerland). Leden van Natuurmonumenten betalen € 10,00 en niet-leden € 17,00. Kinderen betalen respectievelijk € 7,50 en € 11,00. Kinderen van OERRR betalen € 7,50.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant