Jan en Ina Klapmuts krijgen het eerste exemplaar van Joost Visbeen. (Foto: Cora de Boed)
Jan en Ina Klapmuts krijgen het eerste exemplaar van Joost Visbeen. (Foto: Cora de Boed) Foto: Cora de Boed

Belangstelling voor boeken van Joost Visbeen

Actueel 381 keer gelezen

Regio – Dat er veel belangstelling is voor de boeken van Joost Visbeen, is maar weer gebleken uit de twee signeersessies die hij hield bij Bruna in Ouddorp op 29 juni en bij Klapmuts in Nieuwe-Tonge op 6 juli. Beide zaterdagen liep het storm om een gesigneerd boek met de titel 'Van cocaïnehandel tot maffiamoord' op de kop te tikken.

Door Cora de Boed

En reken maar dat Joost Visbeen genoot! Hij ontmoette immers weer vele dorpsgenoten van vroeger, maakte met hen allemaal een praatje, familie kwam langs, zelfs buren van vroeger. Op zoveel belangstelling had de auteur stiekem toch wel gehoopt. En als dat dan nog uitkomt ook, geeft dat een heerlijk gevoel.
In Ouddorp werd een flink aantal boeken verkocht en er komt een herkansing. Peter en Angelina van der Langkruis van Bruna nodigden hem uit om op een van de Toeristendagen nogmaals te komen signeren. "Ik zal er dan zeker zijn. Ik wil de bezoekers en inwoners van Ouddorp een kans geven om zich te verdiepen in mijn nieuwste boek."
Joost zet zich in om Nederland niet te laten uitgroeien tot een Narcostaat. De maffia verdient miljarden euro's aan de handel in cocaïne en dat geld in de bovenwereld pompt bij de aankoop van dure goederen en onroerend goed, met name in de horeca en op deze wijze onze economie grote schade toebrengt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant