Afbeelding

Knooppunt Holland terug op TV Rijnmond: Zuid-Holland ontdekken per fiets

Actueel 333 keer gelezen

Zaterdag 6 juli start weer een nieuw seizoen van de serie Knooppunt Holland. Johan Overdevest fietst, samen met bekende Nederlanders als Joke Bruijs, Maurice Middendorp en vele anderen, bijzondere routes door natuur- en recreatiegebieden in de provincie.

In de eerste aflevering fietst Johan samen met Mees Kees acteur Leendert de Ridder door de Krimpenerwaard. Ze ringen jonge steenuiltjes, gaan op een bijzondere manier terug in de tijd en zien hoe boeren en natuurorganisaties samenwerken om de weidevogels in dit gebied een betere leefomgeving te bieden. Leendert is opgegroeid in de Krimpenerwaard, maar ook hij was tijdens het fietsen keer op keer verrast door alle mooie plekken en uitzichten die hij tegenkwam op de route.

Knooppunt Holland
In Knooppunt Holland ontdekt presentator Johan Overdevest Zuid-Holland per fiets. Wekelijks fietst hij samen met een bekende Nederlander een route door de mooiste natuur- en recreatiegebieden in de provincie. Onderweg bezoeken Johan en zijn gast de meest bijzondere plekken, ontmoeten inspirerende mensen en hebben persoonlijke gesprekken tijdens een picknick. 

Knooppunt Holland is vanaf zaterdag 6 juli elke zaterdag om 17.30 uur te zien op TV Rijnmond. De uitzending is daarna ook terug te zien via Rijnmond Gemist. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant