Adri Schipper (links) en MSV&AV Flakkee voorzitter Bert Zwanenburg bevestigen met een handdruk de nieuwe overeenkomst.
Adri Schipper (links) en MSV&AV Flakkee voorzitter Bert Zwanenburg bevestigen met een handdruk de nieuwe overeenkomst.

De Omloop van Menheerse krijgt een nieuwe naamgever

Actueel 939 keer gelezen

Middelharnis - Schipper Elektrotechniek volgt de Rabobank op als naamgever van de jaarlijks door MSV&AV Flakkee jaarlijks georganiseerde Omloop van Menheerse.

Directeur Adri Schipper: " Wij hadden onze naam reeds jaren verbonden aan de Schipper Cross. Deze samenwerking verliep tot tevredenheid. Toen de Rabobank bekend maakte na jaren te willen stoppen als naamgever, heeft het bestuur van MSV&AV Flakkee ons gevraagd na te denken of dit evenement paste binnen onze bedrijfsfilosofie. Hierover hebben we intern niet lang na hoeven te denken, immers de Omloop is al jaren een begrip op Koningsdag op en rond het Diekhuusplein. Een prima podium dus om onze lokale betrokkenheid bij Flakkee in het algemeen en sport in het bijzonder te tonen. Wij stellen het zéér op prijs dat zij eerst bij hun vaste en trouwe sponsors te raden zijn gegaan, er was véél belangstelling voor dit mooie evenement. We verwachten er dus ook samen een mooi succes van te maken".

Eric Wolfert, lid van de sponsorcommissie van MSV&AV Flakkee , vult aan: "Allereerst gaat uiteraard onze dank uit naar de Rabobank, die samen met ons de Omloop heeft gemaakt tot wat het nu is, een evenement wat centraal staat in de ochtend van Koningsdag en welke jaarlijks méér deelnemers trekt, ook van nieuw aangetreden en dus minder geoefende lopers. Zoveel jaren steun, chapeau daarvoor.'

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant