Heeft u een oogaandoening en ervaart u drempels als u uit eten gaat?
Heeft u een oogaandoening en ervaart u drempels als u uit eten gaat?

Oogcafé M'harnis maakt entree bij Entrez

Actueel 656 keer gelezen

Middelharnis - Heeft u een oogaandoening en ervaart u drempels als u uit eten gaat? Op donderdag 27 juni 2019 stapt Oogcafé Middelharnis gezamenlijk over die drempels heen tijdens een bezoek aan Lunchroom Entrez in Middelharnis. In Lunchroom Entrez komen bezoekers van het oogcafé in contact met de bijzondere medewerkers van Entrez.

Vanaf 11.00 uur kunnen geïnteresseerden verzamelen bij Lunchroom Entrez aan de Eendrachtstraat 45-47. De eigen bijdrage voor deze lunch is 5 euro. Aanmelden is noodzakelijk en is mogelijk via bijeenkomstenZH@oogvereniging.nl. Wees er snel bij, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Lekker uit eten, samen zijn met familie of vrienden, een keertje niet zelf hoeven koken en afwassen… Maar is uit eten gaan wel voor iedereen een moment van ontspanning? Sommige mensen met verminderd zicht als gevolg ven een oogaandoening ervaren uitdagingen wanner zij uit eten gaan. Soep, spaghetti, een lekker kippenpootje….erg lekker, maar hoe eet je dat als je niet goed ziet? En een menukaart….vraag je hulp of ga je zelf zitten turen met je loepje? Deze en andere uitdagingen komen aan bod in het Oogcafé Middelharnis van donderdag 27 juni 2019.

Lunchroom Entrez
Entrez is een bijzondere lunchroom en cadeauwinkel waar mensen met een beperking werken. Het oogcafé van 27 juni biedt een unieke kans om met elkaar in contact te komen en gezamenlijk over drempels heen te stappen die er voor mensen met een beperking kunnen zijn.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant