Deelnemers aan deze workshop gaan meteen in de praktijk aan de slag en krijgen onderweg fotografietips om unieke foto's te maken.
Deelnemers aan deze workshop gaan meteen in de praktijk aan de slag en krijgen onderweg fotografietips om unieke foto's te maken.

Workshop natuurfotografie op Tiengemeten op 1 juni

Actueel 269 keer gelezen

Tiengemeten - Fotogenieke Schotse hooglanders, beverburchten, ruige getijdennatuur en een paradijs voor talloze vogels. Kun jij je een beter decor verzinnen om natuurfotografie onder de knie te krijgen? Op zaterdag 1 juni organiseert Natuurmonumenten op Tiengemeten de workshop natuurfotografie.

Deelnemers aan deze workshop gaan meteen in de praktijk aan de slag en krijgen onderweg fotografietips om unieke foto's te maken. Dus trek stevige wandelschoenen aan om dit prachtige natuurdecor in te trekken en de mooiste foto's te kunnen maken. Deze workshop is geschikt voor iedereen met een digitale camera die instelbaar is.

Natuureiland Tiengemeten is een paradijs voor talloze vogels. Tiengemeten is bijvoorbeeld een prima broedgebied voor vele rietvogels. Ook de fotogenieke Schotse hooglanders banen zich een weg tussen het riet en de wilgen. Het eiland heeft een ruige getijdennatuur. Doordat het water vrij spel heeft, zijn er kleine, nieuwe kreekjes en bredere geulen. Niet voor niets heeft de bever dit eiland uitverkoren om zijn burcht te bouwen.

Meer informatie en aanmelden kan via www.natuurmonumenten.nl/tiengemeten onder activiteiten. De workshop start met de overtocht met de pont om 9.00 uur vanaf Zuid-Beijerland en eindigt met de terugvaart om 16.10 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant