NIJKERK   -   Kees van Velzen    24-03-2015
NIJKERK - Kees van Velzen 24-03-2015 Foto: Henk Visscher

Studieavond met ds. Kees van Velzen in Ouddorp over "Het herstel van het koningschap van Israël"

Actueel 536 keer gelezen

Op woensdag 22 mei is er in Ouddorp een studieavond met ds. Kees van Velzen, spreker voor de stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Het herstel van het koningschap van Israel. De bijeenkomst vindt zaal de Gereformeerde Kerk, Dorpstienden 15 in Ouddorp. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis.

"Dit was de vraag van de discipelen aan de Here Jezus in Hand. 1: Here herstelt Gij in deze tijd het koninkrijk voor Israël? Israël is verstrooid geweest onder alle volken en keert weer terug naar Israël. Het is het enige volk uit de oudheid dat nog steeds bestaat, inclusief taal en tradities. Een teken van Gods onveranderlijke trouw en Zijn almachtig handelen. De Here God vertrouwde dit volk Zijn onfeilbare Woord toe. Onze verlosser en Koning Jezus Christus is Jood uit de Joden, geboren en getogen in Israël. Zijn wederkomst is nabij gekomen en ook het koningschap over Israël komt weer in zicht."
 
Achtergrond spreker
Ds. van Velzen werkte bij de Evangelische Omroep jarenlang als hoofd van de afdeling Nazorg en was betrokken bij de Nederland Zingt-avonden. Zijn persoonlijke bediening is onderwijs en coaching. Zijn talenten daarvoor kon hij eerder benutten als voorganger in Antwerpen en Lelystad. Hij is een veelgevraagd spreker en spreekt regelmatig voor Christenen voor Israël.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant