Woongroep 349 van woonzorgcomplex Nieuw Rijsenburgh heeft deze week een cheque van 250 euro in ontvangst genomen.
Woongroep 349 van woonzorgcomplex Nieuw Rijsenburgh heeft deze week een cheque van 250 euro in ontvangst genomen.

Lidl Middelharnis zorgt voor een gezellige huiskamer

Actueel 939 keer gelezen

Middelharnis - Woongroep 349 van woonzorgcomplex Nieuw Rijsenburgh heeft deze week een cheque van 250 euro in ontvangst genomen. Dit mooie bedrag is afkomstig van supermarktketen Lidl die in het hele land lokale initiatieven ondersteunt.

Woongroep 349 is voor mensen met dementie binnen woonzorgcomplex Nieuw Rijsenburgh."Wij wonen hier met zeven bewoners en kunnen in onze gezamenlijke huiskamer nog wel wat gezelligheid gebruiken. Met deze gift van Lidl kopen wij een radio en aankleding om de huiskamer van onze bewoners wat gezelliger te maken", aldus Francien Vijfhuizen van Nieuw Rijsenburgh. Assistent supermarktmanager Jolanda van Lidl overhandigde de cheque: "Wij zijn blij dat we ons steentje hebben kunnen bijdragen aan de gezamenlijke huiskamer van de bewoners".

Al ruim 20 jaar staat Lidl is de supermarkt betrokken bij lokale initiatieven. In 2017 werd dit groots gevierd met de actie Lidl helpt Lokaal en bedankte de supermarkt haar klanten dat ze voor de winkel kiezen. Ook nu ondersteunt Lidl diverse lokale initiatieven in het land voor een gezonde en groene buurt. Denk aan het opknappen van het speeltuintje, het organiseren van een sportieve activiteit voor kinderen, het verzorgen van een leuke dag voor ouderen of een opruimactie voor een schonere buurt. Als de buurtbewoners er blij van worden, helpt Lidl graag een handje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant