De Vrolijke Fluiters hebben op 11 april weer hun jaarlijkse optreden in de Melishof gegeven.
De Vrolijke Fluiters hebben op 11 april weer hun jaarlijkse optreden in de Melishof gegeven.

Vrolijke Fluiters op het podium in Melissant

Actueel 824 keer gelezen

De Vrolijke Fluiters hebben op 11 april weer hun jaarlijkse optreden gegeven. In de Melishof te Melissant brachten de blokfluitleerlingen onder leiding van docente M. de Lange-van Buren een divers programma. Hierbij werd zowel solo als gezamenlijk gespeeld. Ook Isabel Melissant liet op haar klarinet enkele leuke liedjes horen. Zij heeft nu anderhalf jaar les van dhr. A.J. de Lange.

De middag werd traditioneel geopend met het Vrolijke Fluiters Clublied en een Menuet van Händel. Vervolgens klonken er liedjes in diverse muziekvormen; solo, duo, trio, canon, met de CD enz. Bijzonder was het onderdeel waarbij beide groepen elkaar begeleidden met diverse kleine slagwerkinstrumenten. Het enthousiasme van de leerlingen was over de hele uitvoering heen duidelijk merkbaar.

Vrolijke Fluiters groep 1 bestond uit Emma Drooger, Norah van der Wielen, Olga van Engen, Roos van Es en Ruth Timmerman. Vrolijke Fluiters groep 2 bestond uit Alieke Adriaanse, Corianne de Korte, Elin Koppenaal, Lilian van der Bok, Lydia Noordam, Manouk Weesie en Natasha van Wijngaarden. Voordat de middag werd afgesloten met een muziekstuk, gespeeld door alle Fluiters, werden de blokfluitleerlingen van groep twee een voor een naar voren geroepen en kregen zij het Vrolijke Fluiters Certificaat uitgereikt. Alle deelnemers gingen na een enthousiast applaus van het publiek met een mooie bloem naar huis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant