Rias Olivier zal vertellen over de onlangs in Dirksland gevonden grootste middeleeuwse muntenschat van Nederland. (Foto: Hans Villerius)
Rias Olivier zal vertellen over de onlangs in Dirksland gevonden grootste middeleeuwse muntenschat van Nederland. (Foto: Hans Villerius) Foto: Hans Villerius

Ledenvergadering Streekmuseum GO

Actueel 309 keer gelezen

Miodelharnis - Op woensdagavond 24 april aanstaande vindt de jaarlijkse ledenvergadering plaats van het Streekmuseum Goeree-Overflakkee. De ledenvergadering vindt plaats in het voormalige Raadhuis van Middelharnis aan het einde van de Voorstraat. De vergadering start om 19:30 uur.

Na de pauze, omstreeks 20:30 uur, zal de heer Rias Olivier van Historische vereniging De Motte vertellen over de onlangs in Dirksland gevonden grootste middeleeuwse muntenschat van Nederland.
Schatgraver Arco Hoekman is eveneens aanwezig om vragen te beantwoorden over deze unieke vondst.

Nog geen lid van het museum? De contributie bedraagt slechts € 20,- voor particulieren en € 50,- voor bedrijven per jaar. Hiermee steunt u het oudste museum van Goeree-Overflakkee en helpt u mee eilandverhalen te vertellen en door te vertellen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant