V.l.n.r. Jasper Westhoeve (directeur Handy Hands) en Bert Zwanenburg (voorzitter MSV&AV Flakkee)
V.l.n.r. Jasper Westhoeve (directeur Handy Hands) en Bert Zwanenburg (voorzitter MSV&AV Flakkee)

Handy Hands verlengt succesvol hoofdsponsorschap met MSV&AV Flakkee

Actueel 476 keer gelezen

Handy Hands en MSV&AV Flakkee hebben besloten om de succesvolle samenwerking sinds 2015 te verlengen voor de aankomende 4 jaar. Daardoor gaat het bedrijf uit Middelharnis naar volle tevredenheid een nieuwe, langdurige samenwerking aan met de voetbalafdeling van de vereniging. Handy Hands is een thuiswerkcentrale die gevestigd is op Goeree Overflakkee, met inmiddels een tweede vestiging in Den Haag.

Directeur Jasper Westhoeve: "Wat 4 jaar geleden begonnen is om aan de naam van Handy Hands meer ruchtbaarheid te geven, heeft mede geleid tot een jaarlijkse groei met dubbele cijfers. Hiermee blijven wij proberen om iedere dag meer mensen een kans te geven om mee te doen in de samenleving en de vereniging brengt mensen bij elkaar, zo snijdt het mes dus aan twee kanten".

Voorzitter Bert Zwanenburg: "Handy Hands is voor ons als vereniging het model waar we voor staan, namelijk dingen samen voor elkaar krijgen, het logo van Handy Hands spreekt ons daardoor enorm aan. Tevens is het voor onze vereniging prettig je gesteund te voelen met deze langdurige vorm van samenwerking. Samen op naar het 100 jarig bestaan in 2020".
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant