Afbeelding

Passend Lezend bij Oogcafé Middelharnis

Actueel 351 keer gelezen

Bent u de laatste tijd slechter gaan zien, bent u blind of slechtziend en heeft u steeds meer moeite bij het lezen van de krant, een boek of een tijdschrift? Kom dan op donderdag 28 maart 2019 tijdens het Oogcafé Middelharnis kennismaken met bibliotheekservice Passend Lezen. Een medewerker van Passend lezen komt deze ochtend uitleg geven over hun dienstverlening. U bent tussen 9.30 en 12.00 uur van harte welkom in het Wijkcentrum Middelharnis. 

Passend Lezen biedt leesoplossingen in verschillende vormen. Zo kunt u bijvoorbeeld de krant in gesproken vorm ontvangen of een tijdschrift in een PDF bestand zodat u deze kunt lezen met behulp van een vergrotingsprogramma. Passend Lezen beschikt over een groot assortiment aan boeken, tijdschriften, kranten, hoorspelen enzovoorts. Zoekt u een titel die niet in de collectie van Passend Lezen voorkomt? Doe een suggestie voor productie en Passend Lezen overweegt de titel in de collectie op te nemen. Heeft u vragen over de dienstverlening van Passend Lezen? Stel ze aan Hannerieke Dekkers van Passend Lezen tijdens het Oogcafé Middelharnis op donderdag 28 maart tussen 9.30 en 12.00 uur. Een oogcafé is een plek waar mensen met een oogaandoening elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Aanmelden is mogelijk via bijeenkomstenZH@oogvereniging.nl.     

Praktische informatie 
U bent tussen 9.30 en 12.00 uur welkom in Wijkcentrum Middelharnis aan de Doetinchemsestraat 27, 3241 AA in Middelharnis. Per persoon wordt een eigen bijdrage gevraagd van 2 euro voor koffie en thee. Een medewerker van het Oogcafé komt dit tijdens de pauze bij u ophalen. Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met de Oogvereniging via e-mail op bijeenkomstenZH@oogvereniging.nl
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant