Afbeelding

IJzersterk weekend voor jeugdteams VC Intermezzo

Actueel 299 keer gelezen

De jeugdteams van VC Intermezzo kunnen terugkijken op een uitstekend weekend. MC1, JC1 en MB1 wisten allemaal hun wedstrijden te winnen. Maar de mooiste stunt kwam van Intermezzo JB1, die op vrijdagavond 15 maart in Groot-Ammers wist te winnen van de ongeslagen koploper VC Wik JB2.

In de eerste set verraste Intermezzo de koploper door al vroeg in de wedstrijd een voorsprong op te bouwen van 1-7. Dit werd doorgetrokken tot het eind dankzij gevarieerd en tactisch sterk spel wat leidde tot een setwinst van 19-25. Ook in de tweede set was Intermezzo aan de winnende hand dankzij veel enthousiasme en ijzersterke services. Dit leverde een resultaat van 20-25 op. In de derde en vierde set kwam WIK sterk terug (25-18 en 25-21) waardoor het na 4 sets spelen 2-2 gelijk kwam te staan. Een vijfde set moest de beslissing brengen, een set waarin de spanning om te snijden was. Het ging lang gelijk op, maar Intermezzo ging er uiteindelijk met de winst van door. Het werd 14-16 en daarmee won Intermezzo de wedstrijd met 2-3 en houdt het team nog zicht op de vierde plek.

Op zaterdag 16 maart ging Intermezzo MB1 op bezoek bij Hou Stand en pakte daar de volle 5 punten dankzij een 0-4 overwinning. Het team staat tweede in de competitie met slechts 1 punt achterstand op koploper Volley Zuid. Komende zaterdag gaat Intermezzo op bezoek bij Volley Zuid, een belangrijke wedstrijd die wel eens bepalend kan worden voor het kampioenschap.

Intermezzo JC1 speelde zaterdag uit tegen OKK '70 en won met 1-3, waarmee de jongens hun tweede plek in de competitie wisten vast te houden. De meiden van MC1 speelden een spannende vijfsetter tegen Volley Voorne. Het werd 2-3 voor Intermezzo nadat ze de enorm lange vijfde set met 22-24 wisten te winnen. Ook MC1 staat tweede in hun competitie en is volop in strijd voor het kampioenschap. Intermezzo jongens A leverde hun visitekaartje af in de hoofdklasse. Het team kwam net te kort tegen Sliedrecht Sport (3-2), maar het verschil was minimaal en dat was goed te zien aan de setstanden: 25-27, 30-28, 22-25, 25-21 en 8-15.