18 dappere mannen durfden de uitdaging aan en kwamen gezellig om een borrel.
18 dappere mannen durfden de uitdaging aan en kwamen gezellig om een borrel.

"Steekje los" viert 7e jaar als oud-Flakkeesche verjaardag

Actueel 473 keer gelezen

Middelharnis – In maart 2012 bedachten Nicole van Kempen en Gerdie Schellevis iets nieuws; er moest een Breicafé komen op Goeree-Overflakkee! Na een avondje plannen maken en zoeken naar een geschikte locatie (de foyer van Het Diekhuus in Middelharnis) was Breicafé "Steekje los" geboren. Na een stormachtige openingsavond (met 93 bezoekers) bleef er een trouwe en stabiele achterban bezoekers over (tussen de 60 en 70 creatievelingen) die maandelijks bijeenkomen om te breien en te haken.

Op dinsdagavond 6 maart werd de 7e verjaardag van Breicafé "Steekje los gevierd met een oud-Flakkeesche verjaardag. Met iets lekkers bij de koffie werd het feestje geopend. Om 20:30 uur verscheen Adrie Stolk met het draaiorgel de Kleine Victoria om een muzikale felicitatie te brengen.

En….als hoogtepunt van deze feestelijke avond waren ook alle mannen (vrienden, verloofdes etc.) van harte welkom. 18 dappere mannen durfden de uitdaging aan en kwamen gezellig om een borrel. Bij die borrel waren natuurlijk weer lekkere hapjes, want….dat hoort toch bij een verjaardag?
Onder de aanwezigen werd een zelfgebreid paar sokken verloot. Adrie Vroegindeweij was de gelukkige winnaar, maar gunde de fleurige sokken aan zijn schoonzoon Jaco Slui.
Volg via https://www.facebook.com/BreicafeSteekjeLos/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant