Salsa dansen is niet alleen bewegen op muziek , maar geeft ook ontspanning en veel plezier. Het is iets wat mensen met elkaar verbindt.
Salsa dansen is niet alleen bewegen op muziek , maar geeft ook ontspanning en veel plezier. Het is iets wat mensen met elkaar verbindt.

Populariteit Salsa groeit dankzij de danscursussen

Actueel 343 keer gelezen

Salsa is één van de populairste dansstijlen ter wereld . Het aantal salsadansers op Goeree Overflakkee is de laatste jaren ook flink gegroeid dankzij de salsadanscursussen en -feesten die gegeven worden door Petra Hoek.

Salsa dansen is niet alleen bewegen op muziek , maar geeft ook ontspanning en veel plezier. Het is iets wat mensen met elkaar verbindt . Zo zijn de cursisten uitgegroeid tot een grote vriendenclub die regelmatig samen naar salsafeesten gaan en waarvan sommigen ook af en toe salsademonstraties verzorgen .

De techniek van het salsadansen is universeel , dus die kun je overal toepassen . Petra Hoek was pas geleden nog op een 3 daags salsafestival in Lloret de Mar in Spanje . "Was geweldig , kreeg daar les van supergoede performers die ik voorheen alleen kende van filmpjes op Youtube . Heel veel geleerd en inspiratie opgedaan voor mijn eigen lessen ".

In recreatiecentrum de Staver in Sommelsdijk beginnen er binnenkort nieuwe cursussen. Op vrijdag 29 maart zijn er gratis proeflessen. Je kunt dan meedoen om kennis te maken met de docent , de manier van lesgeven en andere deelnemers . Er zijn cursussen voor verschillende niveaus (zie www.balletschoolpetrahoek.nl ). Wil je meedoen ? Meldt je aan op 06-22168161 of petra.hoek@planet.nl
Als je nu start kun je over 3 maanden schitteren op ieder salsafeest .

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant