Afbeelding

BuurtAED-actie Prins Bernhardlaan Middelharnis succesvol afgesloten

Actueel 343 keer gelezen

Op  10 februari 2019 is er een actie gestart, door Monique en Janneke wonend aan de Prins Bernhardlaan,  om geld op te halen voor een AED in de wijk het Prinsenkwartier. De actie is een succes geworden, een aantal  buurtbewoners van het Prinsenkwartier hebben, nadat zij de flyer hebben ontvangen gedoneerd. Het benodigde bedrag van € 2735 is binnen twee weken  bij elkaar gebracht. 

Via deze weg willen Janneke en Monique iedereen bedanken voor de donaties. De actie is nu gesloten en over een week of 3 zal er een AED hangen die beschikbaar is voor burger hulpverleners. Als de AED is opgehangen zal een ieder in onze wijk een flyer ontvangen met de locatie waar de AED is opgehangen en een code van het slot. Mocht je in de wijk wonen en niet kunnen reanimeren denk er dan a.u.b. over na om een cursus te volgen . 

Dit kan bij Stichting Reanimatie en AED onderwijs Middelharnis –Sommelsdijk. Het mailadres is reanimatie.mh-sdijk@outlook.com .
Ook Irene Drenth eigenaar van Becare vond onze actie een geweldig initiatief en wil inwoners van onze wijk het Prinsenkwartier de mogelijkheid bieden om  tegen een gereduceerd tarief een opleiding te volgen  om de AED te bedienen  . In totaal kunnen 18 mensen die kunnen aantonen dat zij in onze wijk wonen gebruik maken van dit aanbod. info@becare.nl

Wij hopen dat het u misschien over de streep kan trekken om deze cursus te gaan volgen. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant